Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rehband

REHBAND – 1955 ÓTA TÁMOGATJA ÖNEK
Függetlenül attól, hogy hogyan határozza meg az aktív életet, mi ott voltunk. Megvédtük a térdét a kézilabdapályán. Támogatta a hátát a nehéz időkben. Melegítette ízületeit az edzés és a mindennapi tevékenységek során. És a legjobb az egészben, hogy mindezt az Önnel közösen fejlesztett termékekkel tettük. Minőség, funkcionalitás és dizájn, amely az Ön és mindennapi szükségleteihez igazodik. Ezt szeretnénk folytatni.

A Rehband egy skandináv gyökerekkel rendelkező globális márka. Több mint ötven éves tapasztalatunkkal a sportvédelem és támogatások nemzetközi piacának egyik legkiemelkedőbb szereplőjévé váltunk. A mai márka alapjai már az ötvenes évek közepén keletkeztek, amikor a Rehband Anatomiska AB bevezette a fogszabályzókat és puha ortéziseket a rehabilitáció és a sérülések megelőzésére. A termékpaletta és a célcsoportfókusz az évek során fokozatosan bővült.

Saját gyártóhellyel és megalapozott globális disztribúcióval olyan platformot hoztunk létre, amelyhez kevés versenytárs tud fellépni. Termékeink világszerte több mint 30 piacon elérhetőek, és kivételes megoldásokat kínálnak az aktív emberek számára – a profi sportolóktól az ambiciózus amatőrökig.
Rendezés:
Az oldal tetejére